'Vergeten' Rode Duivel maakt indruk: Martinez kan hem beter kortbij houden

  'Vergeten' Rode Duivel maakt indruk: "Martinez kan hem beter kortbij houden"

  donderdag 18 oktober 2018 om 20:30

  De wedstrijd België - Nederland was dinsdag heel hoogvlieger, maar Simon Mignolet haalde wel een hoog niveau. Nochtans is hij bij Liverpool maar reserve. Zowel Jacky Mathijssen als Wim De Coninck merkten daar niets van.

  Martinez kan duidelijk nog steeds op hem rekenen als doublure voor Thibaut Courtois. "Simon heeft opnieuw getoond dat de bondscoach hem best kortbij houdt", aldus Mathijssen in Het Belang Van Limburg.

  De Coninck treedt hem bij. "Op het WK heeft hij zijn ongenoegen laten blijken toen hij niet mocht spelen tegen Engeland. Misschien heeft dat nu in zijn kaart gespeeld. Hij had bij Liverpool ook meer van zich moeten laten horen, want de manier waarop hij opzij werd geschoven voor Karius was beneden alle peil. Tegen Nederland heeft Simon andermaal bewezen dat hij ergens titularis hoort te zijn", verklaart de ex-keeper.

  Plaats een reactie

  SD +9378
  donderdag 18 oktober 2018 om 22:19
  Misschien selecteerde Martinez hem juist om zijn kansen op transfer te verhogen. Het is zonde dat hij zoals cilissen op de bank moet verkommeren.
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 oktober 2018 om 00:18
  Wij hebben het geluk dat weinige landen hebben , 2 van de betere doelmannen in de wereld (voor het hier weer losbarst , ik beweer niet de beste ter wereld)
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 oktober 2018 om 01:38
  Bij Slovenië zou ik dat pech kunnen noemen...
  Vind ik leuk
  DDT +3387
  donderdag 18 oktober 2018 om 22:34
  Kan martinez vandenborre dan ook nog eens oproepen :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws