Club houdt hart vast: prestaties Danjuma krijgen ook interntionaal weerklank

Club houdt hart vast: prestaties Danjuma krijgen ook interntionaal weerklank

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 15:02wo 17-10-2018 om 15:02

Arnaut Danjuma Groeneveld is zijn naam aan het maken, niet alleen in het Belgische voetbal, maar ook internationaal. Zijn interlanddebuut bij de Nederlandse nationale ploeg heeft hem ongetwijfeld in nóg wat meer scoutingboekjes gezet.

Dinsdagavond scoorde de winger van Club Brugge bij zijn eerste basisplaats voor Oranje, uitegerekend tegen de Rode Duivels, nadat hij eerder mocht debuteren tegen de Duitsers (3-0). Die opmars is ook het Britse Squawka niet ontgaan. 'Hij betaalde het vertrouwen van Koeman terug door zijn Oranje-rekening te openen', schrijft de statistiekenwebsite, die Danjuma bij de drie positieve uitschieters van de interlandbreak plaatst.

'De vleugelaanvaller van Club Brugge kijkt op tegen fikse concurrentie op het internationale niveau, met Memphis Depay die momenteel in de vorm van zijn leven verkeert en Steven Bergwijn als opkomend talent en extreem begiftigde aanvaller', vervolgt Squawka. 'Desondanks kan de man die geboren is in Lagos, als hij zijn prestaties doortrekt, zich op termijn van een startbewijs verzekeren onder het aanvoerderschap van Koeman.' 

Poll

Ziet Club Danjuma deze winter al vertrekken, denk je?

(391 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws