Keeper uit vierde provinciale traint mee met Antwerp: ''Onbeschrijfelijk''

Keeper uit vierde provinciale traint mee met Antwerp: ''Onbeschrijfelijk''

Gepubliceerd: dinsdag 16 oktober 2018 om 12:35di 16-10-2018 om 12:35

Sam Van Hoof (28), een keeper uit de vierde provinciale, trainde maandag mee bij Royal Antwerp FC. Niet als test, maar omdat de doelman een wedstrijd bij QMusic had gewonnen en zich voor één dag profvoetballer mocht wanen.

De doelman van VK Heindonk kreeg eerst een rondleiding, voordat hij met de mannen van The Great Old op het veld mocht staan. ''We hebben een deel van de training hernomen met afwerking op doel. Pas wanneer je tussen de palen staat, besef je wat profvoetbal is en op welk niveau deze mannen spelen. Die shotten de bal precies waar ze die willen. Ook de voorzetten kwamen tot op de millimeter toe'', toonde hij zich tegenover Het Laatste Nieuws onder de indruk.

Van Hoof heeft in het verleden nog op hoger niveau gespeeld. "Ik heb een aantal jaar bij Racing Mechelen in derde klasse gespeeld en bij Opwijk in vierde klasse. Nu bol ik uit in vierde provenciale'', legt hij uit. Hij wilde dus graag laten zien wat hij kon. ''Ik wilde hen toch laten zien dat ik iets in mijn mars heb. Elke voetballer heeft zijn trots. Of je nu in eerste klasse speelt of vierde provinciale.''

Het werd uiteindelijk een fantastisch ervaring voor Van Hoof. ''Ik moet toegeven, het gevoel dat ik had wanneer ik een bal kon stoppen, was onbeschrijfelijk. En dat is toch een aantal keer gelukt'', meldde hij met trots.

Plaats een reactie

Den Didi +446
dinsdag 16 oktober 2018 om 12:48
Dit moet wel een mooie ervaring zijn om dit eens mee te maken! Leuk dat ze zoiets doen.

En hij kan dat op zijn palmares zetten en af geven aan een makelaar! Dit was wel om te lachen 😁 sorry ik kon het niet laten
Vind ik leuk
Geertvdd +4000
dinsdag 16 oktober 2018 om 12:51
Club heeft vorig seizoen ook zo een paar winnaars van prijsvragen tussen de palen gezet...
Vind ik leuk
Den Didi +446
dinsdag 16 oktober 2018 om 12:58
Ik vind dat ze zoiets meer mogen doen, voor die gasten is dat kei leuk
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws