Fransman met 51 caps stopt bij Les Bleus: ''Velen hebben me ontgoocheld''

Fransman met 51 caps stopt bij Les Bleus: ''Velen hebben me ontgoocheld''

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 14:00ma 15-10-2018 om 14:00

Laurent Koscielny heeft op 33-jarige leeftijd een punt achter zijn interlandloopbaan gezet. De verdediger van Arsenal bracht het nieuws zondag naar buiten. 

Koscielny vindt dat meerdere personen hem hebben teleurgesteld. Ook bondscoach Didier Deschamps. ''Alleen op mijn verjaardag op 10 september kreeg ik van hem een sms-berichtje'', vertelde Koscielny tijdens het interview met Canal+. Deschamps is echter niet de enige persoon van wie hij meer steun had verwacht. ''Naast de coach ben ik nog teleurgesteld in vele anderen. Het voelt alsof ik ik een slag tegen de achterkant van het hoofd kreeg.''

Frankrijk veroverde de wereldtitel zonder Koscielny, nadat hij in mei een zware achillespeesblessure opliep. Het missen van het wereldkampioenschap zal hem naar eigen zeggen altijd achtervolgen. ''Dat WK zal altijd een zwarte vlek op mijn carrière en in mijn leven blijven. De Franse zege heeft me op psychologisch vlak veel meer pijn gedaan dan mijn blessure'', vertelt Koscielny.

Hij kijkt echter met trots terug op zijn tijd als international. Koscielny droeg in totaal 51 keer het shirt van Les Bleus. ''Ik denk dat ik altijd alles gegeven heb voor mijn land. Ik heb twee EK’s en een WK gespeeld... Die blessure verandert daar niets aan. Les Bleus, daar maak ik een kruis over. Ik zal altijd supporter blijven van de ploeg, maar als er één ding zeker is dan is dat wel dat ik geen spijt zal hebben van deze beslissing'', besluit de centrale verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws