1B wordt stopgezet, maar dat snapt niet iedereen: Het slaat nergens op

1B wordt stopgezet, maar dat snapt niet iedereen: "Het slaat nergens op"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 12:15vr 12-10-2018 om 12:15

Naar aanleiding van Operatie Propere Handen is de speeldag in Eerste Klasse B van aankomend weekend uitgesteld. Tom Van Imschoot, de coach van Lommel, kan daar absoluut niet mee lachen.

Van Imschoot vindt dat ook een straf voor Lommel, dat niets te maken heeft met de affaire. "Dat ze Mechelen-Tubeke uitstellen, daar kan ik inkomen. Want Mechelen staat momenteel in het oog van de storm. Maar wat hebben de andere clubs in 1B daarmee te maken? Dit lijkt me een paniekreactie, waar ik de logica echt niet van snap. Wie neemt zo'n beslissing eigenlijk?", staat te lezen in Het Belang Van Limburg.

De coach heeft de indruk dat de mening van Lommel er niet toe doet. "Je staat met je spelers twee dagen voor de match, probeert de ploeg in de beste omstandigheden aan de aftrap te krijgen en dan gebeurt zoiets. Dit komt heel ongelegen voor ons en het slaat nergens op. Met het oog op de eerste periodetitel moet deze wedstrijd straks midweek ingehaald worden, want manoeuvreerruimte is er niet. Leuk is anders. Wij zijn blijkbaar kleine vissen, naar wiens mening niet geluisterd wordt. Heel jammer."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws