Onverwachte wending: 'Oude liefde wil coach ontslaan en legt contact met Henry'

Onverwachte wending: 'Oude liefde wil coach ontslaan en legt contact met Henry'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 15:15di 09-10-2018 om 15:15

Thierry Henry ligt erg goed in de markt. Na Aston Villa ziet ook voormalig werkgever AS Monaco hem als de ideale hoofdcoach. Dat meldt auteur Romain Molina via Twitter.

Molina meldt dat hij van bronnen heeft vernomen dat Leonardo Jardim binnen enkele dagen opzij wordt gezet bij AS Monaco. De aankomende Champions League-opponent van Club Brugge is dramatisch van start gegaan in de Ligue 1. Met amper 6 op 27 staat de topclub op een zeer teleurstellende achttiende plaats. Bovendien gingen de eerste twee duels in de Champions League verloren.

Volgens Molina zou Monaco al contacten hebben gelegd met Thierry Henry om de positie van Jardim, die sinds 2014 aan het roer staat, over te nemen. Henry maakte in 1994 namens Monaco zijn debuut in het profvoetbal en veroverde in 1996/97 de landstital, voordat hij later bij Arsenal uit zou groeien tot een speler van absolute wereldklasse.

Henry stond dinsdagmiddag overigens 'gewoon' op het trainingsveld met de Rode Duivels. De KBVB zou er zeker van zijn dat hij aanblijft als T2. Mogelijk brengt een aanbieding van zijn oude liefde hem toch op andere gedachten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws