Emotionele Leko gaat los: “Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Ramos samen”

Emotionele Leko gaat los: “Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Ramos samen”

26-09-2018 22:59
37

Club Brugge zal dit seizoen de dubbel niet pakken. Woensdag liet het zich in de Beker van België verrassen door Deinze. Na de match kreeg Sporza een teleurgestelde en boze Ivan Leko aan de microfoon.

"Dit is zo pijnlijk. Van onze kant heb ik niks gezien", aldus Leko. "Dit is een blamage. Zo simpel is het. De spelers dachten alleen aan hun eigen ego. De spelers wilden enkel tonen wat zij alleen konden, maar hadden geen respect voor de basis. Voetbal is een teamsport."

"Deze ploeg kan enkel winnen als iedereen zijn eigen ego aan de kant zet. Wij hebben geen Messi of Ronaldo in de ploeg, maar gewone voetballers. Op individuele klasse kunnen wij het verschil niet maken."

Leko nam zichzelf ook op de korrel. "Ik heb niet geanticipeerd op deze situatie. Ik ben als eerste schuldig. Als de ploeg zo speelt, dan heeft het geen trainer. De spelers hebben helemaal niks getoond. Het is schande voor het shirt van Club Brugge. Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Ramos samen. Samen hebben we gefaald. Dit is zo slecht. Dit is dramatisch."

Lees ookLeko krijgt de volle laag na blamage: ‘Dit is een serieuze misstap!’