Edmilson heeft duidelijk voorkeur voor topper van zondag: Op dezelfde manier

Edmilson heeft duidelijk voorkeur voor topper van zondag: "Op dezelfde manier"

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 15:15za 22-09-2018 om 15:15

Standard Luik speelt zondagavond tegen RSC Anderlecht. Junior Edmilson zal er niet meer bijlopen, maar volgens hem kan Mehdi Carcela de wedstrijd beslissen.

"Als Mehdi een match wil beslissen, doet hij dat", vertelde Edmilson aan Het Laatste Nieuws. "Hoe je het ook draait of keert: zo'n Anderlecht-Standard blijft één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Voor de club, de fans, de stad Luik. De druk verhoogt, iedereen traint scherper, je motivatie is groter dan anders."

"Een Clásico spelen bezorgt je het beste gevoel ter wereld. Ik herinner me nog mijn doelpunten van vier maanden geleden. Zondag ben ik natuurlijk fan van Standard. Ze moeten de nederlaag van in Sevilla - een ploeg die niet ver van het niveau van Barcelona zit - zo snel mogelijk proberen achter zich te laten."

"Momenteel is het belangrijkste de competitie, ze hebben een goede ploeg die kampioen kan worden. Op Anderlecht spelen is moeilijk, Dimata en Santini zullen zich willen bewijzen tegen hun ex-club, maar als ze het op dezelfde manier aanpakken als vorig jaar in de Play-Offs... dan wint Standard", besloot Edmilson.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws