Zomeraanwinst speelt niet, maar helpt Anderlecht wel in Europa

Zomeraanwinst speelt niet, maar helpt Anderlecht wel in Europa

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 08:01do 20-09-2018 om 08:01

Donderdag begint het Europese seizoen van RSC Anderlecht. In Slovakije geeft het Spartak Trnava partij. Bij paars-wit zal James Lawrence niet in actie komen. Toch hielp de zomeraankoop Hein Vanhaezebrouck al in de aanloop naar het duel.

Momenteel is Lawrence geblesseerd. Voor het duel tegen KRC Genk liep hij een hersenschudding op. Na de topper mist de Engelsman nu ook de eerste Europa League-partij van het seizoen van Anderlecht. Voor hem is dat bijzonder spijtig, want Lawrence voetbalde de afgelopen jaren in Slovakije bij Trencin.

In Het Nieuwsblad geeft Vanhaezebrouck toe dat Lawrence zijn werk al voor de match deed. "We weten wat we mogen verwachten: een ploeg met ervaring die fysiek sterk is en aanwezig in de duels. We hebben uiteraard goed geluisterd naar James Lawrence. Logisch, aangezien hij zoveel jaren in Slovakije en tegen Trnava gespeeld heeft."

Lees ookAnderlecht krijgt nog extra 'tegenstander': 'We hebben de foto's gezien'

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Zetterberg +12240
donderdag 20 september 2018 om 08:17
Zal niet gemakkelijk worden, maar hier moeten we in principe altijd tegen winnen! Met die 1 op 9 zullen ze hopelijk wel scherp staan! Elk nadeel heb zijn voordeel! COYM!
Vind ik leuk
Hhti +1589
donderdag 20 september 2018 om 08:34
Rsca zal winnen naar mijn gevoel met meerdere goals verschil en zal dan grote kans hebben om de EL te winnen volgens de media. Typisch toch ieder jaar opnieuw met onze media, er zit gewoon geen realisme in. Ik zou wedstrijd per wedstrijd commentaar geven op de wedstrijden zelf, maar ga geen kaarten leggen voor de toekomst. Als het goed laten we dan daar allemaal van genieten in België dat we onze positie binnen de top 10 kunnen behouden!😃
[Reactie gewijzigd op donderdag 20 september 2018 om 08:36]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws