Anderlecht treft EL-opponent in nóg zwaarder weer

Anderlecht treft EL-opponent in nóg zwaarder weer

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 10:30do 20-09-2018 om 10:30

Voor RSC Anderlecht begint de groepsfase van de Europa League met een wedstrijd in Slowakije. Tegenstander Spartak Trnava heeft het echter zwaar, nog een stuk zwaarder dan Paars-Wit zelf.

Anderlecht begon sterk aan deze jaargang, maar na het verlies in de topper tegen Club Brugge volgden een gelijkspel en nog een nederlaag (tegen Antwerp en Genk). Zo wil het dat de ploeg van trainer Vanhaezebrouck al sinds 17 augustus niet meer won. De Europese campagne is dan ook het ideale moment om het tij te keren.

Zeker omdat het bij tegenstander Spartak Trnava nóg stroever loopt. Behoudens een bekerzege tegen het amateurclub FK Raca werd er vier keer op rij niet meer gewonnen tegen ploegen van niveau. In de Slowaakse competitie is de club dan ook pas terug te vinden op de achtste plaats.

Vol vertrouwen in Santini
Zomeraanwinst Ivan Santini heeft inmiddels al zeven goals gemaakt en de Kroaat zal gebrand zijn om zijn kunsten in Europees verband te vertonen. Onze collega's van Daily Odds hebben de volgende wedtips rondom RSCA en Santini opgesteld. Tussen haakjes het aantal keer je inzet dat het oplevert:

- Anderlecht wint en beide teams scoren (3,60)
- Over 2,5 doelpunten (1,90)
- Santini maakt eerste doelpunt (5,00)
- Santini scoort 2 of meer doelpunten (6,00)

Anderlecht-partner deelt uit

Bookmaker Betway, partner van Anderlecht, geeft voor de wedstrijd in Trnava nu een extra steuntje in de rug voor fans van Paars-Wit. Wanneer je €5 speelt op deze wedstrijd, ontvang je een gratis weddenschap van €5. Naast deze actie zijn er nog meer redenen om een rekening te openen bij Betway:

- Tot €100 extra speeltegoed (na eerste storting)
- De combi-verzekering (inzet terug wanneer één weddenschap tegenvalt)
- Free Bet Club (elke week een gratis weddenschap van €10)
- Wekelijks verhoogde odds op combi's en losse weddenschappen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws