De Waalse clash! Spanning, doelpunten en een mooie actie zijn verzekerd!

De Waalse clash! Spanning, doelpunten en een mooie actie zijn verzekerd!

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 08:45za 15-09-2018 om 08:45

Zaterdagavond staat er een heerlijke Waalse clash tussen Standard en Charleroi op het programma. Een wedstrijd die voor veel spanning en doelpunten belooft te zorgen. Onze collega's van Daily Odds vonden voor deze partij ook een knappe actie van Betway!

DE WAALSE CLASH! Spanning, doelpunten en een mooie actie van Betway verzekerd! KLIK HIER!

Beide ploegen zouden 3 punten wel weten te smaken, Standard kan zichzelf verzekeren van een plaats in de top 6 en Charleroi kan zich uit de gevarenzone hijsen. Standard verloor in Sclessin al meer dan 20 wedstrijden op rij niet meer.

Charleroi is de laatste weken het Noorden kwijt lijkt het wel, na het vertrek deze zomer van enkele belangrijke spelers. Mazzu moet proberen met de vervangers het gebrek aan kwaliteit op de vullen, geen gemakkelijke opdracht. Dit blijkt ook uit de recente resultaten van Charleroi, slechts 1 overwinning in de laatste 5 wedstrijden.

Doelpuntje gezien, geld gewonnen!
Bij Betway heeft men ook een bijzonder mooie actie klaar voor deze wedstrijd. Als jij inzet op één van beide ploegen om te winnen, wordt je ook uitbetaald alsof je ploeg heeft gewonnen wanneer die scoort. Denk je dus dat Standard (1,53) wint? Dan zet je in op de Rouches en krijg je je inzet terug als ze minstens 1 keer scoren, of ze nu winnen of verliezen. Geloof je in Charleroi? Dan kan je 5(!) keer je inzet verdienen.

Ook onze collega's van Daily Odds vonden nog enkele mooie weddenschappen voor deze wedstrijd!

- Beide teams scoren (1,80)
- Dubbele kans, Standard wint of speelt gelijk en beide teams scoren (2,15)
- Meer dan 2,5 doelpunten (1,75)

Bekijk het laatste nieuws