Na Vanaken en Vormer zet ook derde topper transfer uit zijn hoofd

Na Vanaken en Vormer zet ook derde topper transfer uit zijn hoofd

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 18:32do 13-09-2018 om 18:32

Ruud Vormer en Hans Vanaken verlengden onlangs hun contract bij Club Brugge. Ook Wesley Moraes lijkt niet langer het Jan Breydelstadion te willen verlaten.

Tijdens de zomer was er voldoende interesse in de aanvaller. Onder meer Lazio dacht aan hem, maar tot een transfer kwam het niet. Wesley wil dit seizoen nog schitteren voor Club Brugge en gaat voor twintig doelpunten. "Dat is inderdaad het aantal doelpunten dat ik in mijn hoofd heb”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Met een transfer is hij naar eigen zeggen momenteel niet bezig. “Het zou heel goed zijn voor mezelf, maar ook voor de ploeg. Niet voor mijn transfer, neen. Ik doe nu mijn best voor Club en dan zien we wel wat er komt."

Toen Wesley dit seizoen niet geschorst was, toonde hij zich een duidelijke meerwaarde voor Club Brugge. "Nochtans ben ik nog steeds dezelfde Wesley. Alleen speel ik nu veel beter... . En het is niet zo dat ik plots dé man ben. Ik speel nu elke week. En als je speelt, voel je vertrouwen en dan kun je beter worden. Heel eenvoudig is dat."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws