'Goed nieuws voor Preud'homme: zomertransfer staat eindelijk op het oefenveld'

'Goed nieuws voor Preud'homme: zomertransfer staat eindelijk op het oefenveld'

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2018 om 22:52wo 12-09-2018 om 22:52

Maxime Lestienne kan na de interlandbreak zijn debuut maken voor Standard Luik. De flankspeler tekende deze zomer een contract bij de Rouches, maar kwam door een blessure nog niet in actie.

Volgens La Capitale heeft Lestienne ondertussen de groepstrainingen hervat bij Standard. Hij werd gehaald als opvolger van Junior Edmilson, die voor veel geld naar Qatar vertrok. De ex-speler van Club Brugge maakte gratis de overstap naar Standard, nadat zijn contract bij het Spaanse Malaga afliep.

Michel Preud'homme zal wellicht opgetogen zijn dat Lestienne weer op het oefenveld staat. Standard is namelijk wisselvallig aan het seizoen begonnen. De Rouches pakten elf punten uit de eerste zes wedstrijden in de Jupiler Pro League en staan daarmee op de zesde plaats in het klassement.

Plaats een reactie

donderdag 13 september 2018 om 00:45
Wat zal ik aangedaan zijn op het moment ik je zie spelen in rood&wit, terwijl ik zit op mn stoeltje in JB, Maxime. Het moment dat ik het geluk mocht hebben je tegen te komen na een glansprestatie en nogwel een truitje kreeg, vergeet ik niet. Een wijze en sympathieke kerel, waar je echt van verschiet.
Vind ik leuk
donderdag 13 september 2018 om 07:17
met alle respect, maar dat wijze en sympathieke heeft hij dan toch in Brugge achter gelaten. Anders had zijn carrière er wel anders uit gezien.
Vind ik leuk
mapolean +1069
donderdag 13 september 2018 om 08:09
Je hebt ongetwijfeld gelijk dat hij verkeerde keuzes heeft gemaakt in zijn loopbaan. Ik vermoed dat dit ook veel te maken heeft met zijn entourage. Dat wil echter niet zeggen dat hij geen sympathieke en/of wijze kerel zou zijn...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws