Werd Vanden Borre buitengewerkt bij RSCA? Het werd bewust gelekt

Werd Vanden Borre buitengewerkt bij RSCA? "Het werd bewust gelekt"

12-09-2018 14:04
1

Anthony Vanden Borre beleefde een carrière met up en downs bij Anderlecht. Misschien wel de grootste 'down' was zijn ruzie in de kleedkamers met één van de stafleden. Bewust gelekt, zo denkt Fabrice N'Sakala.

De ex-speler van Anderlecht is ervan overtuigd dat het verhaal over de kleedkamerruzie bewust werd gelekt. "De ruzie tussen Anthony en Besnik had binnenskamers moeten blijven. Ik ben ervan overtuigd dat het bewust werd gelekt", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Elk middel is goed om zijn plaats bij de elf te verstevigen. Maar vroeg of laat zou er iets gebeurd zijn met Anthony. Hij danste al een tijdje op een slappe koord die het op elk moment kon begeven. Er moet iets gebeurd zijn dat bij hem een kortsluiting heeft veroorzaakt", klinkt het.

'Jeanetten van Anderlecht'
Vanden Borre gaf in een interview ook aan dat de kleedkamer vol 'jeanetten' zat. "Ik wist wie hij viseerde... Hij had het vooral over de Belgische spelers. Hij heeft veralgemeend om geen namen te moeten geven."

"Ik vond de hele situatie best grappig, maar er zijn spelers die hem niet meer in de ogen durfden te kijken. Maar hij had Herman niet moeten beledigen. Wij, de ploegmaats met wie hij close was, hebben hem op het hart gedrukt om zijn excuses aan te bieden aan Herman", aldus N'Sakala.