'Diaby moet vrezen, 'echte' voorzitter wil transfer verhinderen'

'Diaby moet vrezen, 'echte' voorzitter wil transfer verhinderen'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 23:15ma 20-08-2018 om 23:15

Abdoulay Diaby zou normaal gezien vertrekken naar Sporting Lissabon. Zowel met de speler als met Club Brugge is er een overeenkomst, maar toch kan de transfer nog in het water vallen.

Bruno de Carvalho, de controversiële voorzitter die dit jaar werd afgezet, vecht de transfer namelijk aan. Hij wil dat de banken de rekeningen van de club bevriezen en alle transacties verbieden. De Carvalho geeft aan dat hij wettelijk gezien nog steeds voorzitter is en dreigt met gerechtelijke stappen als er niet aan zijn eis wordt voldaan. Dat heeft zijn advocaat gedeeld met CM Jornal.

Sporting gaat daar niet op wachten en heeft zelf via een persconferentie bekendgemaakt dat het stappen onderneemt tegen De Carvalho. Op die persconferentie werd er niet gepraat over Diaby, ook al werd verwacht dat zijn komst maandagavond aangekondigd ging worden. De Malinees gaf zelf al een reactie in de pers. Komt er toch nog een kink in de kabel?

Plaats een reactie

Prpldynmt +7749
maandag 20 augustus 2018 om 23:27
Iedereen (op Dost en een paar andere spelers na die nadien bij een waarschijnlijke loonsverhoging terugkeerden) wou Sporting Lissabon verlaten na het tumult met de supporters en bestuur en Diaby wil zich in deze chaos wenden. Vroeg of laat gaat de bom er opnieuw ontploffen. Onbegrijpelijk eigenlijk.
Vind ik leuk
maandag 20 augustus 2018 om 23:53
Diaby is een heel goede speler voor de JPL, als hij wil toch. Maar de slimste van de klas is hij waarschijnlijk nooit geweest...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws