Kritiek op 'negatieve' en 'eigenwijze' Mourinho: 'Nog voor de Kerst ontslagen'

  Kritiek op 'negatieve' en 'eigenwijze' Mourinho: 'Nog voor de Kerst ontslagen'

  maandag 20 augustus 2018 om 16:15

  Lee Sharpe verwacht dat José Mourinho nog voor Kerst ontslagen wordt door Manchester United. De voormalig speler van The Red Devils denkt dat de massa zich tegen de Portugees gaat keren.

  "Ik verwacht dat hij nog voor de Kerst ontslagen wordt", zegt Sharpe tegen Sky Sports. "Als hij door blijft gaan met klagen, gaan mensen zich tegen hem keren en zeggen ze dat zijn gedrag ze niet naar de top brengt."

  "Het is een beetje hetzelfde verhaal. De pers en fans benadrukten dat Mourinho de afgelopen seizoenen erg negatief is en veel klaagt over de spelers die hij niet heeft. Hij negeert iedereen en gaat gewoon door."

  "Dat gaat zijn weerslag hebben op het team. Hij doet alleen maar negatieve dingen. Hij heeft zoveel opties om vooruit te gaan en daarom is het een schande dat hij wil spelen zoals hij nu speelt. Het werkte vorig jaar niet tegen een geweldig Manchester City en als dingen niet werken moet je leren van je fouten en iets veranderen. Hij moet iets veranderen, maar daar is hij te eigenwijs voor."

  Plaats een reactie

  TageMeister +5023
  maandag 20 augustus 2018 om 16:32
  ai zal hij ni graag horen
  Vind ik leuk
  maandag 20 augustus 2018 om 22:49
  De nagel op de kop.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws