Anderlecht-sponsor deelt cadeautjes uit tijdens speelweekend

Anderlecht-sponsor deelt cadeautjes uit tijdens speelweekend

17-08-2018 16:30
1

Er staat weer een volle speelronde te wachten in de Jupiler Pro League en buiten onze landsgrenzen gaan er weer een aantal grote competities van start. Een mooi moment om eens te kijken naar de aanbiedingen van bookmaker Betway!

Free Bet Club! Ontvang elke week €10 aan gratis weddenschappen bij Betway!

Regerend landskampioen Club Brugge speelt zondag op verplaatsing bij Antwerp, terwijl de enige andere ploeg met negen punten Anderlecht vrijdagavond al in actie komt. Paars-Wit speelt dan in het Astridpark versus Moeskroen en kan dus de druk opvoeren door drie punten te pakken.

Bookmaker Betway heeft diverse promoties beschikbaar voor het weekend, zoals in dit artikel staat aangegeven. Daarnaast is er een manier om elke week voor €10 aan gratis weddenschappen te verdienen, en wel middels de Free Bet Club.

Het enige dat je moet doen is minimaal €25 inzetten op een combi-weddenschap (minimale odd 3,00) om de €10 te ontvangen. Heb je nog géén account bij Betway? Dan profiteer je ook nog eens van de welkomstbonus: verdubbeling van je eerste storting! 

Betway heeft elke week nog veel meer aanbiedingen voor zowel nieuwe als bestaande leden. Een goede reden om een account aan te maken bij deze bookmaker, die tevens betting partner van Anderlecht is!

Free Bet Club! Ontvang elke week €10 aan gratis weddenschappen bij Betway!

No Poll