'Makelaars roeren zich: Club Brugge ziet mooie transfersom in rook opgaan'

'Makelaars roeren zich: Club Brugge ziet mooie transfersom in rook opgaan'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 11:15do 16-08-2018 om 11:15

Anthony Limbombe lijkt via de achterdeur te vertrekken bij Club Brugge. Via Mogi Bayat zou hij bij Nantes gaan belanden voor een karige acht miljoen euro. Dat is echter nog niet zeker.

De Franse krant L'Equipe geeft Club Brugge namelijk nog een beetje hoop. Die krant meldt dat Nantes niet de enige club die concrete interesse toont voor Limbombe. Enkele grotere (lees: rijkere) clubs zitten ook nog in de strijd verwikkeld.

'Volgens een bron dichtbij het dossier, is het een complexe zaak omdat de Belg wordt gevolgd door andere Europese clubs met meer middelen. In juli kon hij nog naar Huddersfield voor 13,5 miljoen euro plus bonussen', zo schrijft de toonaangevende Franse sportkrant. Het is dus nog niet zeker dat Limbombe zo goedkoop van het toneel gaat verdwijnen.

Update 16/08 om 11u15: Het Nieuwsblad geeft aan dat de transfer van Limbombe steeds ingewikkelder wordt. Een deal van om en bij de acht miljoen euro leek nabij, maar mogelijk dreigt Club Brugge nog minder te vangen.

Verschillende makelaars beweren dat ze een mandaat van Limbombe gekregen hebben, waardoor zij nu hun deel van de transfersom opeisen. De kans bestaat dat Blauw-Zwart met een domper zal achterblijven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws