Genkse aanwinst moet eerste minuten nog maken: De honger is groot

Genkse aanwinst moet eerste minuten nog maken: "De honger is groot"

14-08-2018 17:30

Racing Genk is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen, ook al brachten nog niet alle aanwinsten iets bij. Zo is Joseph Paintsil nog afwezig, maar dat zal niet lang meer duren.

Paintsil, die vorig seizoen actief bij Ferencvaros, begon sterk bij Genk. Hij viel meteen op in de oefenpartij tegen Valenciennes. Daarna viel hij uit, maar in de Beker Van België voor beloften deed hij maandag mee in de poulewedstrijd tegen Standard. Het werd 2-2.

"Ik voel geen hinder meer van mijn rechtervoet, de honger is groot om straks mijn bijdrage te leveren bij de eerste ploeg. Zoals die nu speelt, moet het zalig zijn om op het veld te staan", geeft hij aan in Het Belang Van Limburg.

Zijn landgenoot Joseph Aidoo kan misschien wel een gids zijn. "Ik ben bij een heel mooie club terechtgekomen. Natuurlijk is het zoeken in het begin, ook naast het veld. Gelukkig heb ik met mijn landgenoot Joseph Aidoo de perfecte gids. Wij kennen mekaar van in de Ghanese competitie, bovendien speelden we samen bij de nationale ploeg U20. Aidoo is als een broer voor mij."