Degryse over Verheyen en Oostende: “Beetje een make-over”

Degryse over Verheyen en Oostende: “Beetje een make-over”

30-07-2018 21:44
4

Gert Verheyen is zijn clubcarrière als coach goed begonnen. De voormalig aanvaller van Club Brugge won zijn eerste competitiewedstrijd van Moeskroen, al ging dat niet zonder slag of stoot.

De kustclub kwam op achterstand maar na de rust kwam er een nieuw Oostende uit de kleedkamer. KVO zette de situatie helemaal recht en sloot de wedstrijd winnend af. Ook analist Marc Degryse ziet grote veranderingen bij Oostende. “Het is een beetje een make-over”, begint Degryse tegenover VISTA.

“Veel spelers zijn vertrokken en Oostende heeft nu veel jonge gasten. Geen vedetten meer, maar wel jeugdig talent. Verheyen moet die grote uitdaging aangaan om resultaten te boeken.” Ook vindt Degryse dat de hoofdtrainer van Oostende een veelbelovende indruk maakt.

“Die spanning van te moeten winnen, dat doet wel iets met een trainer en mens. Zeker als hij naar eigen zeggen dat gevoel al twaalf jaar niet meer heeft gekend. Iedereen zit ook met een vergrootglas naar hem te kijken. Omdat hij zo veelbelovend is en het goed heeft gedaan bij de U19 van de nationale ploeg”, aldus Degryse.