'Opvallende Real-terugkeer in de maak na positieve boodschap Lopetegui'

'Opvallende Real-terugkeer in de maak na positieve boodschap Lopetegui'

28-07-2018 12:14

Real Madrid heeft de interesse in Eden Hazard laten varen, maar het is niet uitgesloten dat James Rodriguez terugkeert in de Spaanse hoofdstad. De 27-jarige Colombiaan heeft dit seizoen echter trouw beloofd aan Bayern München.

Rodriguez zocht vorige zomer zijn heil in Duitsland, nadat hij onder trainer Zinedine Zidane op een zijspoor was beland bij Real. Bayern bedong tevens een optie tot koop, maar het is de vraag of de aanvallende middenvelder op een aanbieding ingaat. Dat meldt Marca. Julen Lopetegui, die sinds kort aan het roer staat bij de Champions League-winnaar, ziet het namelijk wél in hem zitten.

Rodriguez ziet een terugkeer bij zijn 'droomclub' helemaal zitten, maar is desondanks niet van plan om nu al een vertrek bij de Bundesliga-kampioen te forceren. Hij is Bayern dankbaar voor het vertrouwen en wil dat terugbetalen. Lopetegui moet dus geduld hebben tot volgend jaar.

AS meldde zaterdagochtend dat Real voorlopig voldoende opties ziet voor de positie van aanvallende middenvelder. De Spaanse grootmacht is dan ook niet bereid om tweehonderd miljoen te betalen voor Hazard.