Entourage van Rotariu prijst hem aan: Hij zou daar goed passen

Entourage van Rotariu prijst hem aan: "Hij zou daar goed passen"

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 09:45di 17-07-2018 om 09:45

Club Brugge lijkt deze zomer afscheid te gaan nemen van de 22-jarige Dorin Rotariu. De voormalige huurling van Moeskroen wordt door zijn oom Iosif Rotariu naar FCSB begeleid.

Dat blijkt althans uit zijn uitspraken bij Digisportwaarin hij Rotariu zelfs al inpast in het team. "Als ze 4-3-3 spelen kan Dorin in de punt van het middenveld staan. Hij is explosief en zou goed passen omdat hij de bal altijd in de diepte wil en veel scoort."

FCSB, en dan vooral de rijke voorzitter Gigi Becali, zou Rotariu nog lang niet hebben opgegeven. Nochtans klonk er eerder dat de middenvelder weinig voelt voor een terugkeer naar Roemenië en liever in België zou blijven. In ons land zou Moeskroen na zijn elf goals van vorig jaar kandidaat zijn om hem opnieuw te huren, maar FCSB zou hem willen kopen.

Poll

Moet Rotariu een nieuwe kans krijgen bij Club Brugge?

(848 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 17 juli 2018 om 14:11
een 22-jarige met zoveel talent. Hou dat binnen je club, kent de pintjesliga en heeft zoveel te bieden indien hij in de juiste banen wordt geleid. Vorig seizoen Palacios en Mera gekocht, na enkele maanden weer verkocht. De eerste deed het behoorlijk en Mera meer dan behoorlijk bij WB. Inkomend, Scholz en tomecack. Heb ze alle vier zien spelen en weet wel wie ik zou verkiezen in mijn kern.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws