UPDATE: 'Spaanse grootmacht Barcelona zet Meunier op verlanglijst'

UPDATE: 'Spaanse grootmacht Barcelona zet Meunier op verlanglijst'

16-07-2018 18:48
17

Thomas Meunier heeft een uitstekend WK achter de rug, maar dat garandeert nog geen betere status bij PSG. Daar was hij vorig seizoen vooral bankzitter. Le Parisien weet dat drie clubs hem maar wat graag zouden overnemen.

Concreet gaat het volgens die Franse krant over Napoli, Sevilla en Valencia. PSG wil hem echter niet zomaar laten gaan. De Fransen betaalden zelf slechts zes miljoen euro voor de rechtsachter, maar willen nu liefst dertig miljoen euro zien.

De bijna 27-jarige Meunier verzamelde vorig seizoen toch nog zestien basisplaatsen, maar ligt bij PSG in balans met Dani Alves. Die laatste is een vertrouweling van sterspeler Neymar, waardoor Meunier in een moeilijke situatie zit. Met Thomas Tüchel heeft PSG nu wel een nieuwe trainer aangetrokken. Mogelijk kan hij nog voor een ommekeer zorgen in het dossier van de Rode Duivel.

Update 18:47 uur: Het Spaanse Sport meldt dat er nog een vierde ploeg de komst van Meunier wel ziet zitten. Grootmacht Barcelona zou de rechtsachter ook op het lijstje hebben gezet na zijn sterk WK.