Ochoa mag complimenten van Neymar in ontvangst nemen

Ochoa mag complimenten van Neymar in ontvangst nemen

Gepubliceerd: maandag 2 juli 2018 om 20:47ma 02-07-2018 om 20:47

Brazilië plaatste zich maandag voor de kwartfinales van het WK. Het versloeg Mexico met 2-0. Neymar nam de eerste goal voor zijn rekening. Na de match had de Braziliaanse ster lovende over voor Guillermo Ochoa.

De doelman van Standard mocht terugblikken op een sterke match was Neymar van mening. "Hij is een geweldige doelman, we kennen allemaal zijn kwaliteiten. Ik wil hem feliciteren voor een geweldige wedstrijd", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Neymar. 

“Hij maakte het lastig om te scoren, maar ik ben een Braziliaan en geef nooit op. Het was een doelpunt op basis van wilskracht, doorzicht en spelbeleving. Ik ben hier om te winnen, wil altijd maar progressie blijven maken. Ik wist dat ik na mijn blessure wat tijd zou nodig hebben om mijn snelheid terug te vinden. Ik moest ritme opdoen en voel me nu al veel beter. Van de kritiek trek ik me niets aan, ik ben een voetballer en zal op het veld antwoorden.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws