Devroe geeft toe: 'Anderlecht loopt Mbemba en Sels mis om volgende reden'

Devroe geeft toe: 'Anderlecht loopt Mbemba en Sels mis om volgende reden'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 08:05vr 22-06-2018 om 08:05

Het huiswerk van RSC Anderlecht is nog niet af. Het haalde dan wel al acht nieuwkomers in huis. Bijna negen, want ook Landry Dimata staat dichtbij een overgang naar paars-wit. Toch hebben de Brusselaars niet in elk dossier evenveel geluk.

Zo hoopte Anderlecht op de komst van Chancel Mbemba en Matz Sels. Jammer genoeg kon paars-wit nog geen van beiden in huis halen. Volgens Luc Devroe is dat definitief. "Mbemba had een beter bod van Porto en het totaalplaatje voor Sels - prijs, loon en commissies - was gewoon te zwaar."

De sportief directeur van Anderlecht wil wel wat uitgeven aan transfers, maar tot het uiterste gaan vindt hij nogal riskant. "Als je vijftien transfers moet doen, mag je niet al je eieren in één mand leggen. Didillon volg ik al drie jaar en was een pak goedkoper", gaat hij verder in Het Nieuwsblad.

Alternatieven in huis
De Franse doelman moet met Frank Boeckx de concurrentie aangaan. Als alternatief voor Mbemba haalde Anderlecht dan weer Ognjen Vranjes in huis. De Bosniër kwam over van AEK Athene.

Plaats een reactie

TageMeister +9210
vrijdag 22 juni 2018 om 08:12
Dus gewoon te duur.
Vind ik leuk
Toca +52340
vrijdag 22 juni 2018 om 08:55
Ik kan Devroe wel volgen. En we gaan onze nieuwe Franse vriend ook het vertrouwen moeten geven.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws