Ziet Anderlecht icoon Kompany nog terugkeren? Ik ben ervan overtuigd

Ziet Anderlecht icoon Kompany nog terugkeren? "Ik ben ervan overtuigd"

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 19:35zo 17-06-2018 om 19:35

Vincent Kompany is al jaren vertrokken bij RSC Anderlecht. De club leeft echter nog steeds in zijn hart. Volgens hoofd jeugdopleidingen Jean Kindermans van paars-wit bestaat er dan ook geen twijfel over dat hij ooit terugkeert.

Tegenover Cano Football is Kindermans duidelijk dat Kompany ooit zal terugkeren. "Ik heb geen kristallen bal, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zal terugkeren en ook een belangrijke rol zal spelen bij ons", klinkt het.

"Hij is een geboren leider en bijzonder slimme kerel. Je moet geen opleiding psychologie gevolgd hebben om dat te zien. Zelfs als hij normaal spreekt en mopjes maakt is hij anders. Waar hij ook gaat, hij heeft altijd een grote impact. Hij heeft nog meer kwaliteiten naast het veld dan erop", aldus Kindermans.

Of Kompany zal terugkeren als speler is nog maar de vraag. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Man City. De verdediger werd de laatste jaren meermaals geplaagd door blessures, waardoor het niet zou verwonderen als hij een stap terugzet naar een lager aangeschreven competitie dan de Engelse.

Plaats een reactie

Goaltje +1156
zondag 17 juni 2018 om 19:39
Voor de centjes moet hij het niet meer doen. Voor de gezondheid ... beter ook niet :).
Vind ik leuk
freeman +13844
zondag 17 juni 2018 om 19:47
Misschien als begeleider van de geblesseerde spelers ... ?
Vrees dat er niets meer spectaculairs in zit ....?
Vind ik leuk
zondag 17 juni 2018 om 19:52
Ik vrees toch dat RSCA niet het risico zal nemen om een hoog loon te geven aan een speler die drie kwart van het seizoen geblesseerd is. Maar als hij met weinig centen tevreden is, is hij altijd welkom natuurlijk!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws