WK-PRONO! Voorspel de wedstrijden en maak met €10 kans tot €25.000 aan prijzen!

WK-PRONO! Voorspel de wedstrijden en maak met €10 kans tot €25.000 aan prijzen!

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 12:49di 12-06-2018 om 12:49

Eindelijk, het WK! Het grootste voetbaltoernooi ter wereld. Een toernooi met prachtige wedstrijden, veel spanning en hopelijk ook veel doelpunten. Een geweldig toernooi ook om op in te zetten en wedstrijd te proberen voorspellen. En dankzij bookmaker Ladbrokes kan je daar nu ook geld mee verdienen!

WK-KOORTS! Voorspel de wedstrijden en win tot €25.000 aan prijzen! KLIK HIER!

Op donderdag 14 juni start dan eindelijk het WK. Gastland Rusland neemt het dan op tegen Saudi-Arabië. Daarna volgt een lang en heerlijk toernooi bomvol met wedstrijden tot en met de grote finale op 15 juli. Een maand vol voetbal, een maand vol met kansen om prijzen te winnen!

Via de Top Prono promotie van Ladbrokes krijg je namelijk de kans om tot €25.000 aan prijzen te winnen. Ben jij dé man of vrouw die de juiste uitslagen kan voorspellen op dit WK, dan kan jij de absolute hoofdprijs winnen.

Dat is niet het enige, want via Ladbrokes maak je ook elke dag kans op één van de geschenken. Het enige wat je moet doen is €10 storten op een nieuwe of bestaande rekening en de wedstrijden voorspellen. Mis deze geweldige kans dus zeker niet en speel met ons mee!

WK-KOORTS! Voorspel de wedstrijden en win tot €25.000 aan prijzen! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
1. KLIK HIER en maak een account aan
2. Stort €10 op je account;
3. Het tabblad "TOP PRONO" zal automatisch verschijnen in de menubalk van de website. 
4. Voorspel het WK!

Lees meer over:WK 2018Rode Duivels

Bekijk het laatste nieuws