Onthuld: Karius keepte Champions League-finale met hersenschudding

Onthuld: Karius keepte Champions League-finale met hersenschudding

Gepubliceerd: maandag 4 juni 2018 om 21:45ma 04-06-2018 om 21:45

Een scan heeft aangetoond dat Loris Karius tijdens de Champions League-finale een hersenschudding opliep, vermoedelijk na een duel met Sergio Ramos. Deze zou mogelijk van invloed zijn geweest op zijn prestaties: de doelman van Liverpool ging twee keer enorm in de fout.

Onder meer de BBC meldt dat een onderzoek in het ziekenhuis van Boston een hersenschudding aan het licht brengt. "Het is mogelijk dat dergelijke tekortkomingen de prestaties beïnvloeden", gaf dokter Ross Zafonte aan. Karius blunderde eerst bij de 1-0 door een bal voor de voeten van Real Madrid-aanvaller Karim Benzema te werpen. Later tastte hij volledig mis bij een houdbaar schot van Gareth Bale.

"Sinds het incident heeft de heer Karius duidelijke vooruitgang geboekt. We verwachten dat hij volledig zal herstellen", besluit Zafonte. Vlak na de rust zou Real-verdediger Ramos het letsel veroorzaakt hebben bij de Duitse doelman. Op de camerabeelden is duidelijk te zien dat de Spanjaard, buiten het zicht van de arbitrage, een beuk uitdeelt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws