Gebroeders Lukaku scherp voor fans: ''Niet alles vergeten en vergeven''

Gebroeders Lukaku scherp voor fans: ''Niet alles vergeten en vergeven''

30-05-2018 14:16
71

Het was woensdag de beurt aan Jordan en Romelu Lukaku de beurt om de pers te woord te staan. Daar kwam ook de status van Romelu in België ter sprake. De gebroeders voelen nog altijd weerstand ten opzichte van Romelu.

Jordan reageerde verrast toen een journalist vroeg naar zijn mening over het feit dat zijn broer sinds de interland tegen Saudi-Arabië op handen wordt gedragen door de fans. ''Wordt Romelu op handen gedragen? Vinden jullie dat? Dat gevoel had ik niet, hoor. Nee, nooit. Hij krijgt nu wel wat liefde omdat hij al op jonge leeftijd de topschutter van het land is. Dan moet iedereen wel toegeven dat hij iets kan. Maar als je aan vele mensen vraagt: is Lukaku goed? Dan zullen ze zeggen: ja, hij is goed bezig, maar ik heb een voorkeur voor... (zucht) Dat is niet erg, hé. Maar het is zo.”

Romelu sluit zich grotendeels aan bij het antwoord van zijn jongere broer. ''Ik geef hem 75 procent gelijk'', waarna hij bevestigd dat de band nog altijd niet perfect is. ''Eén applaus in negen jaar, dan is het niet vergeten en vergeven. Wel bij een wereldtitel? Ach, we zien wel. Ik probeer gewoon zo veel mogelijk te genieten.''

Lees ook: Viertal blinkt uit in afwezigheid bij Duivels, dopingjagers zorgen voor vertraging