Tweelingzus Riana reageert fel: ''Martinez durft dat niet te zeggen''

Tweelingzus Riana reageert fel: ''Martinez durft dat niet te zeggen''

23-05-2018 15:11
19

Radja Nainggolan en zijn familie keken reikhalzend uit naar het WK in Rusland, waar Nainggolan zijn grote droom zou verwezelijken. Bondscoach Roberto Martinez besloot de middenvelder van AS Roma echter buiten zijn selectie te laten. Het nieuws sloeg in als een bom, vanzelfsprekend ook bij tweelingzus Riana.

"Ach, al speelde hij op de maan, het was nog niet voldoende geweest", zegt een zeer teleurgestelde Riana tegenover Het Laatste Nieuws. Ze ergert zich vooral aan de uitleg van Martinez, die 'tactische redenen' als argument aanvoerde. Tweelingzus Riana weet wel beter. ''Veel andere voetballers doen ook wat hij doet. Eens op stap gaan of roken. Radja steekt het niet weg. Het blijft klote, maar Martinez moet hem duidelijk niet. Maar hij durft dat niet te zeggen'', klink het fel.

Riana woont in Rome bij Radja en zijn gezin in en ziet dus van dichtbij wat voor impact het slechte nieuws op haar tweelingbroer heeft. ''Radja heeft de hele dag geen klap uitgericht. Hij zit zwaar in de put en probeert alles te laten bezinken. Normaal zat hij zich nu volop voor te bereiden op dat WK in Rusland. Zo zat het althans in zijn hoofd, maar dat hoeft nu dus niet meer. En door de manier waarop voelt Radja zich onrecht aangedaan.''

Lees ook: Nainggolan reageert op zijn 'pensioen': "Ik heb dat beslist uit woede"