Coucke wil meer beleving op de tribunes en vergroot de capaciteit van Astridpark

Coucke wil meer beleving op de tribunes en vergroot de capaciteit van Astridpark

23-05-2018 13:18
24

Marc Coucke heeft woensdag op een uitgebreide persconferentie zijn plannen voor de toekomst van Anderlecht uit de doeken gedaan. Het verhogen van de sfeer in het Astridpark is één van zijn pijlers.

Zo laat Coucke de spelersbus volgend seizoen arriveren tussen de supporters. 'Tijdens het seizoen 2017-2018 werden er aan Tribune 3 al verschillende plaatsen voorzien waar fans voor de wedstrijd konden samenkomen, en die investeringen worden voor komend seizoen verder gezet. Niet enkel kan iedereen daar verzamelen voor de wedstrijd en al iets eten of drinken, vanaf komend seizoen zal ook de spelersbus voor elke thuiswedstrijd langs Tribune 3 aankomen', valt er te lezen op de website van paars-wit.

Coucke wil het Astridpark ook vaker laten kolken en de voorzitter creëert daarom extra sfeervakken met verhoogde capaciteit. 'Op dit ogenblik lopen de onderhandelingen met Binnenlandse Zaken en de bevoegde veiligheidsdiensten om de capaciteit van de staantribunes achter de goals gevoelig te verhogen. Na een constructief overleg met alle betrokken partijen zullen er zo’n duizend extra plaatsen worden gecreëerd', aldus Anderlecht.

Lees ook: OFFICIEEL: Coucke kondigt in één klap vier Anderlecht-versterkingen aan