OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt dure Servische reus in huis

OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt dure Servische reus in huis

21-05-2018 13:25
1

Waasland-Beveren blijft bijzonder actief op de transfermarkt. Het heeft nog geen nieuwe coach, maar wel al een pak nieuwe spelers. Nu mag ook Aleksandar Vukotic zich een speler van Waasland-Beveren noemen.

Vukotic, die maar liefst 2m02 meet, komt over van het Bosnische FK Krupa na Vrbasu. Hij zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij de Waaslanders. Dat kondigt de club aan via de officiële kanalen.

Hoofdscout Daniël Declerck is duidelijk een fan van de Serviër. "Aleksandar is een impressionante verschijning, dat is zeker. Met zijn 2m02 en zijn stevige lichaamsbouw is hij duelkrachtig. Hij is echter nog voldoende wendbaar, wat van een absoluut groot belang is."

"De linksvoetige verdediger is heel kopbalsterk, zowel verdedigend als aanvallend. Hij heeft bovendien een goede inspeelpass en is één-tegen-één heel moeilijk te passeren. Hij was kapitein bij zijn ploeg, wat ook toont dat hij een ploeg kan sturen."

De verdediger zou een som van rond de 300.000 euro gekost hebben. Daarmee is hij de duurste transfer ooit van de club en troeft hij Ryota Morioka af.