'Jackpot lonkt voor Rode Duivel: Chinese club blijft aandringen voor transfer'

'Jackpot lonkt voor Rode Duivel: Chinese club blijft aandringen voor transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 21:52di 15-05-2018 om 21:52

De toekomst van Moussa Dembélé oogt op dit moment onzeker. De middenvelder ligt nog één jaar onder contract bij Tottenham Hotspur, maar hij kan een lucratieve overstap maken naar de Chinese Super League.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Beijing Guoan nog steeds contact met de entourage van Dembélé. De Chinese ploeg kwam in januari al aankloppen, maar toen was een overstap onbespreekbaar. Omdat Dembélé volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar begint bij Tottenham lijkt een transfer nu wel mogelijk.

De Engelse topclub wil zijn overeenkomst met twee jaar verlengen, maar niet aan om het even welke voorwaarden. Spurs heeft immers twijfels omdat de Rode Duivel nogal blessuregevoelig is. Bovendien twijfelt Dembélé zelf of zijn broze enkels nog een extra seizoen in de zware Premier League aankunnen.

De gesprekken tussen club en speler werden opgeschort en Tottenham lijkt niet langer weigerachtig tegenover een transfer te staan. Beijing Guoan moet eerst wel één of meerdere spelers van de hand doen. De vier beschikbare postjes voor buitenlanders zijn momenteel immers ingevuld.

Lees ook: 'Mourinho aast op Rode Duivel: Manchester United legt 55 miljoen euro klaar'

Plaats een reactie

Riddlin +2506
woensdag 16 mei 2018 om 01:15
Op 31 jaar, waarom niet. Tenzij Juventus concreet wordt misschien.
Vind ik leuk
wesleyvb +1050
woensdag 16 mei 2018 om 02:44
Al hetgeen dat op cafévoetbalniveau gaan spelen uit eigen keuze, zou ik niet meer selecteren voor Belgie. Op den duur ga je een nationale ploeg krijgen die al jaren niet meer op niveau speelt bij hun club en dan zie je het rendement en de uitslagen fors naar beneden gaan bij de rode duivels.
Vind ik leuk
woensdag 16 mei 2018 om 10:24
Hij heeft sinds zijn komst bij tottenham altijd moeilijkheden gehad bij de RD. Nooit is hij daar onbetwiste basisspeler geweest. Als die naar china gaat zal hij denk niet meer opgeroepen worden. Helaas.. misshien wel de meest ondershatte RD van zijn generatie. Ondanks alle lof die hij toegeworpen kreeg de laatste maanden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws