'Jackpot lonkt voor Rode Duivel: Chinese club blijft aandringen voor transfer'

'Jackpot lonkt voor Rode Duivel: Chinese club blijft aandringen voor transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 21:52di 15-05-2018 om 21:52

De toekomst van Moussa Dembélé oogt op dit moment onzeker. De middenvelder ligt nog één jaar onder contract bij Tottenham Hotspur, maar hij kan een lucratieve overstap maken naar de Chinese Super League.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Beijing Guoan nog steeds contact met de entourage van Dembélé. De Chinese ploeg kwam in januari al aankloppen, maar toen was een overstap onbespreekbaar. Omdat Dembélé volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar begint bij Tottenham lijkt een transfer nu wel mogelijk.

De Engelse topclub wil zijn overeenkomst met twee jaar verlengen, maar niet aan om het even welke voorwaarden. Spurs heeft immers twijfels omdat de Rode Duivel nogal blessuregevoelig is. Bovendien twijfelt Dembélé zelf of zijn broze enkels nog een extra seizoen in de zware Premier League aankunnen.

De gesprekken tussen club en speler werden opgeschort en Tottenham lijkt niet langer weigerachtig tegenover een transfer te staan. Beijing Guoan moet eerst wel één of meerdere spelers van de hand doen. De vier beschikbare postjes voor buitenlanders zijn momenteel immers ingevuld.

Lees ook: 'Mourinho aast op Rode Duivel: Manchester United legt 55 miljoen euro klaar'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws