'Mourinho aast op Rode Duivel: Manchester United legt 55 miljoen euro klaar'

'Mourinho aast op Rode Duivel: Manchester United legt 55 miljoen euro klaar'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 20:05di 15-05-2018 om 20:05

Toby Alderweireld wordt volgend seizoen mogelijk ploegmaat van Romelu Lukaku bij Manchester United. José Mourinho heeft zo'n 55 miljoen euro over voor de Belgische verdediger van Tottenham Hotspur. Dat meldt The London Evening Standard dinsdag. 

Alderweireld ligt volgens tal van media op ramkoers in Londen. De 29-jarige international eist een salaris dat Tottenham niet wil en kan betalen. Voorzitter Daniel Levy is daarom geneigd om de Rode Duivel in de zomer te verkopen. Alderweireld moet zo'n 55 miljoen euro opleveren.

Onder meer FC Barcelona en Chelsea worden gelinkt aan de stopper, maar volgens The London Evening Standard gaat Manchester United voorop in de race voor de international. Mourinho ziet Alderweireld als een ideale versterking. Matthijs De Ligt (Ajax) zou zijn opvolger moeten worden bij Spurs.

Plaats een reactie

woensdag 16 mei 2018 om 10:39
De ligt vervanger van Toby??? Die gaan ze wegen en te Ligt vinden. Let maar op. En die transferprijs van de ligt is al helemaal belachlijk. Wa gaat die kosten als die enkele jaren premier league in de benen heeft op 23jaar. 200miljoen??? Echt overschat.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws