Vreugde na zege: “Dit doet deugd, zeker door de manier waarop we gespeeld hebben

Vreugde na zege: “Dit doet deugd, zeker door de manier waarop we gespeeld hebben"

Gepubliceerd: zaterdag 21 april 2018 om 23:04za 21-04-2018 om 23:04

In donkere tijden heeft Lierse nog eens kunnen winnen. Zaterdag versloeg het Waasland-Beveren met 0-1. David Colpaert was daar heel blij mee. 

 “Dit doet deugd, zeker door de manier waarop we gespeeld hebben. Wij maakten onze eerste kans meteen af, dat gaf ons een enorme boost. Qua spel hebben we denk ik oververdiend gewonnen. We hadden veel meer kansen en ook onze combinaties waren goed”, aldus de Lierse-trainer bij Sporza.

In Play-Off 2 heeft Lierse eigenlijk niks meer te winnen of te verliezen. "Wij weten dat Zulte Waregem en Kortrijk ten volle voor die overwinning zullen gaan. Terecht ook, zij zijn de twee beste ploegen. Wij willen de jonge spelers nog kansen geven. In onze twee thuiswedstrijden moeten we toch nog iets kunnen brengen.”

Op het Lisp is men vooral bezigmet de licentie. “We praten daar nu niet meer over. Dat is gebeurd, nu is de focus puur sportief. De rest is voor het bestuur. Zij weten waar ze mee bezig zijn en wij hopen dat er volgende week eindelijk een finaal signaal komt dat we de licentie hebben.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws