Vandenbempt sneert naar Refaelov: Moet je daarom zo oud worden?

Vandenbempt sneert naar Refaelov: "Moet je daarom zo oud worden?"

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 11:38ma 16-04-2018 om 11:38

Lior Refaelov was zondag absoluut niet te spreken na Anderlecht - Club Brugge. De middenvelder vindt dat Anderlecht wel erg nadrukkelijk bevoordeeld wordt in deze Play-Offs. Peter Vandenbempt vond dat een onwaardige uitspraak.

Vandenbempt vertelt op Sporza dat hij niet kan lachen met de uitspraken van Refaelov. "In de drie wedstrijden was er discussie over de VAR. Refaelov ziet er blijkbaar ook een complot in, zowaar in het voordeel van Anderlecht en tegen Club Brugge, om de spanning erin te houden. Moet je daarvoor dan zo oud geworden zijn, vraag ik me toch af."

Toch zie je dat soort uitspraken nu meer en meer. "Het is eigen aan Play-Off 1: de spanning die oploopt, de belangen die groot zijn, het verschil tussen de ploegen dat miniem is. Dan komen boze en gefrustreerde spelers altijd weer uit bij de scheidsrechter. Dus ook bij de VAR."

Vandenbempt vond het zelf een twijfelgeval. "Ik begrijp het wel. De beslissing om de goal van Club af te keuren was strikt genomen correct, maar dat buitenspel was dan weer zo nipt, dat je misschien ook weer rekening moet houden met het camerastandpunt en die lijn die ze dan trekken. Is die wel honderd procent betrouwbaar? Ik wil maar zeggen: als dit doelpunt nu goedgekeurd was, hadden we toch geen grove onrechtvaardigheid meegemaakt. Nog een keer: volgens de strikte regels was het wel juist."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws