'Belgische ploegen lonken naar topschutter van Nederlandse tweede klasse'

'Belgische ploegen lonken naar topschutter van Nederlandse tweede klasse'

Gepubliceerd: donderdag 5 april 2018 om 18:05do 05-04-2018 om 18:05

FC Eindhoven-speler Mart Lieder mag zich in de belangstelling verheugen van diverse clubs. Volgens het Eindhovens Dagblad lonken ook enkele Belgische clubs naar de Nederlandse aanvaller.

Volgens zijn zaakwaarnemer Joes Blakborn speelt er desondanks nog niets concreets. Hij verwacht pas aan het einde van het seizoen, in mei of juni, duidelijkheid. Lieder heeft over belangstelling niet te klagen, aangezien zijn contract deze zomer afloopt in Eindhoven.

Clubs uit de subtop, middenmoot en onderkant van de Eredivisie informeerden reeds naar de 27-jarige spits, bevestigt zijn belangenbehartiger. Ook clubs van het tweede niveau in Engeland en Duitsland informeerden, evenals clubs uit de hoogste klasse in België en Turkije. Het gerucht dat Lieder op weg is naar NEC drukt Blakborn de kop in. "Met NEC zijn we momenteel niet in gesprek."

Zelf is Lieder er nog niet over uit welke stap hij wil maken. "Een stap hogerop kan in de Eredivisie zijn, maar ook in het buitenland in een hogere competitie. Ik ben er nog niet echt mee bezig", vertelt hij aan FOX Sports.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws