'Niet Real Madrid, maar Engelse topclub is concreet en legt contact met Bayern'

'Niet Real Madrid, maar Engelse topclub is concreet en legt contact met Bayern'

Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 09:36ma 12-03-2018 om 09:36

Niet Real Madrid, maar Manchester United lijkt het meest concreet voor Robert Lewandowski. The Red Devils zijn de enige club die zich formeel bij Bayern München hebben gemeld.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Kicker maandag. Hoewel de Poolse spits zelf open lijkt te staan voor een nieuw avontuur, houdt Bayern zijn poot stijf. De Engelsen kregen te horen dat Lewandowski niet te koop is. Naast United houden ook Real en Chelsea de situatie in de gaten, maar zij namen dus nog geen contact op met de Rekordmeister.

Lewandowski was dit seizoen in 24 Bundesliga-optredens alweer goed voor 23 goals. Hij heeft nog een contract tot medio 2021 in de Allianz Arena, maar lijkt in de zomer open te staan voor een nieuw avontuur. Om die reden zou de Pool onlangs van zaakwaarnemer zijn veranderd.

Bayern-trainer Jupp Heynckes verwacht niet dat Lewandowski een transfer gaat forceren, liet hij onlangs weten. "Bij Bayern gebeurt zoiets niet. Bayern is een absolute Europese topclub, die ongelooflijk goed wordt gerund met een goede sfeer. Ik kan me situaties als bij Aubameyang en Dembélé in München niet voorstellen."

Plaats een reactie

Lord Wenger +17623
maandag 12 maart 2018 om 09:46
Lewa gaat toch zo dom niet zijn om naar Man U te gaan. 23% balbezit tegenover 77% van Liverpool dit weekend weer. Echt een schande, die club.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws