Ik hoop dat iedereen zich beseft hoe gelukkig we zijn met een speler als hij

"Ik hoop dat iedereen zich beseft hoe gelukkig we zijn met een speler als hij"

08-03-2018 09:03
1

Kylian Mbappé heeft een hoge pet op van Neymar. De jonge Fransman kan het zowel binnen als buiten het veld goed vinden met de man van 222 miljoen euro.

"Hij is als een grote broer voor me", zegt Mbappé tegen FourFourTwo. "Als de sterspeler je zo'n warm welkom heet, maakt dat het makkelijker om je aan te passen aan je nieuwe team. Als je Neymar leert kennen, zie je dat hij compleet anders is dan het beeld dat hij heeft op televisie. Hij houdt van lachen en maakt veel grapjes."

Mbappé en Neymar zijn allebei aanvallers, maar toch verschillend. "We zijn verschillend in onze manier van spelen, dus geeft hij me veel advies. Hij geeft me advies over het spel, maar ook over het mentale aspect. Hij vertelt me veel over de fouten die hij heeft gemaakt, zodat ik niet dezelfde maak."

"Het is geweldig om met hem te spelen. Ik hoef dat niet te beschrijven, iedereen kan zien hoe het is. Ik hoop dat iedereen zich beseft hoe gelukkig we zijn met een speler als hij in de competitie. We hopen allemaal dat hij nog lang wil blijven om prijzen te winnen."