Manager maakt reclame voor 'man van 100 miljoen': Hij is beter dan Pogba

Manager maakt reclame voor 'man van 100 miljoen': "Hij is beter dan Pogba"

02-03-2018 15:03
2

Sergej Milinkovic-Savic is beter dan Paul Pogba. Dat stelt Mateja Kezman, die als zaakwaarnemer reclame maakt voor de SS Lazio-uitblinker.

"Toen Sergej (in 2015, red.) arriveerde in Italië werd hij soms vergeleken met Paul Pogba", merkt Kezman op in gesprek met Mozzart Sport. "Ik denk dat Milinkovic-Savic een aantal kwaliteiten heeft die beter zijn dan Pogba. Ik durf het zelfs wel aan dat hij op dit moment beter is."

De ex-speler van Genk maakt dit seizoen grote indruk in de Italië en heeft zich in de kijker gespeeld van half Europa. Manchester United, Real Madrid en Juventus zouden in de markt zijn, maar moeten wel de hoofdprijs betalen: 100 miljoen euro.

Kezman heeft als zaakwaarnemer dus goud in handen. "De laatste zes maanden heeft hij enorm veel progressie geboekt om de beste van de wereld te worden. Hij is fysiek en technisch zó sterk; ik denk dat geen enkele speler van zijn leeftijd (22, red.) met hem kan concurreren. Hij doet me denken aan Zidane en kan beter worden dan Arjen Robben en Frank Lampard", besluit de oud-spits van PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie