Spektakel troef in beloftenversie van Club Brugge-Genk, Anderlecht kan niet winnen

  Spektakel troef in beloftenversie van Club Brugge-Genk, Anderlecht kan niet winnen

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 21:35ma 19-02-2018 om 21:35

  Maandagavond komen steevast de beloften van de Belgische profclubs. In de Play-Off 1-versie van de youngsters stond met Club Brugge - KRC Genk een leuke affiche op het programma. Die loste de verwachtingen helemaal in.

  Zaterdagavond keken beide clubs mekaar ook al in de ogen, weliswaar op het hoogste niveau. Toen stond na 90 minuten een 2-2-score op het bord. De beloften van Genk presteerden nóg beter. Zij gingen op de terreinen van sv Roeselare, waar de Club-jeugd haar thuisduels afwerkt, zegevieren met 3-4. Bij de pauze stond het al 2-3, nadien scoorden beide teams nog één maal. Club blijft zo steken op drie punten, Genk heeft er nu zes.

  Ook RSC Anderlecht kwam in actie. De Brusselaars verkeren in crisis de laatste weken en ook de beloften brachten weinig vreugde. Thuis tegen Sporting Lokeren bleef de brilscore behouden. De U21 van paars-wit blijft wel aan de leiding staan in de stand. Verder wisten KV Oostende en Standard Luik wel te winnen, respectievelijk van AA Gent (1-2) en KV Mechelen (4-1).

  Plaats een reactie

  freejazz +1377
  dinsdag 20 februari 2018 om 16:53
  Bij Brugge - Genk altijd mooi voetbal en spektakel, zelfs bij de wedstrijden van de beloften. Geen toeval.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws