Zit Club Brugge met nieuw probleem? Dat is totaal niet belangrijk

Zit Club Brugge met nieuw probleem? "Dat is totaal niet belangrijk"

19-02-2018 09:35
4

Club Brugge kon afgelopen weekend alweer niet winnen. Thuis tegen Genk bleef het steken op een 2-2 gelijkspel. Beide doelpunten werden gemaakt door Hans Vanaken, waardoor hij nu op acht stuks staat na nieuwjaar. Hij doet zo beter dan alle vier de spitsen samen.

Met acht van de twintig doelpunten heeft Vanaken maar liefst 40 procent van de doelpuntenproductie voor zich genomen. Goed voor hem, maar opmerkelijk genoeg komen de Brugse aanvallers nauwelijks aan scoren toe. Zo kon het viertal Dennis-Wesley-Vossen-Diaby samen amper vier doelpunten maken na nieuwjaar, een verrassende statistiek.

Geen zorgen
Ook Ivan Leko is het niet ontgaan, maar hij relativeert.  "Ik maak me daar absoluut geen zorgen over", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Het belangrijkste voor mij blijft dat we de kansen creëren. Kijk, iedereen weet dat zoiets eigen is aan spitsen.”

"Op dit moment gaat er omzeggens niets binnen, maar binnen enkele weken zal elke kans raak zijn. Wie de doelpunten maakt, is voor mij totaal niet belangrijk. Zolang we maar blijven scoren", besluit de Kroaat.

LEES OOKClub Brugge in mindere doen: 'Misschien moet je reden voor dipje daar zoeken'

No Poll