Club Brugge in mindere doen: 'Misschien moet je reden voor dipje daar zoeken'

Club Brugge in mindere doen: 'Misschien moet je reden voor dipje daar zoeken'

19-02-2018 08:05
3

Club Brugge liet de voorbije weken heel wat steken vallen, maar Blauw-Zwart staat nog altijd autoritair aan de leiding. Bij Het Belang van Limburger denken ze te weten waarom Club Brugge niet meer de machine van een paar weken geleden is.

'Club is in tegenstelling tot voor de winterstop fysiek niet slechter geworden, de blessurelast valt nog mee en werd opgevangen door transfers. De uitschuivers van de doelmannen hebben eigenlijk zelden tot echt puntenverlies geleid. Misschien – zeg maar waarschijnlijk – moet je de reden voor dit dipje zoeken in dat tikkeltje meeval. Of het gebrek eraan", meent de krant na het 2-2 gelijkspel tegen KRC Genk.

'Dat kampioenengeluk dat in de eerste seizoenshelft zo hard aanwezig was, is nu naar een normaal niveau teruggekeerd. Niet elke bal die getrapt wordt, gaat het doel in. Niet elk verdedigend foutje blijft zonder gevolgen. En wanneer een tegenstander op het eind in de touwen hangt, geeft Club die te vaak de kans om opnieuw terug te komen', stelt de krant nog.