De Condé onthult tipje van Genkse transfersluier: Op alles voorbereid

  De Condé onthult tipje van Genkse transfersluier: "Op alles voorbereid"

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 16:05za 17-02-2018 om 16:05

  De supporters van KRC Genk hadden in de wintertransferperiode wat versterkingen verwacht, maar het bleef bij amper twee nieuwe namen. Die kwamen er uiteindelijk ook pas laat aan. Dat zit Dimitri De Condé toch dwars.

  "De nieuwkomers hadden er moeten staan tijdens de winterstage, maar je hebt de markt niet in de hand. Ik ben wel blij dat ze meteen renderen. Seck kopt ons naar de bekerfinale en Ndongala bezorgt ons drie punten in Moeskroen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  Zoals de laatste jaren wel vaker gebeurt, zullen er ook sterkhouders vertrekken. Onder andere Sander Berge en Omar Colley worden genoemd op mogelijke vertrekkers. De Condé denkt echter niet dat de fans van Genk moeten vrezen voor een nieuw overgangsseizoen.

  "We moeten op alles voorbereid zijn, maar ik heb niet het gevoel dat we als een kaartenhuisje in mekaar zullen zakken als er één of twee spelers vertrekken. Wie weet kunnen we met een sterk seizoenseinde nog een paar jongens overtuigen langer te blijven", besluit hij.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +10641
  zaterdag 17 februari 2018 om 17:55
  Klinkt ook niet erg bemoedigend! En van gemiste mercato's ken ik ondertussen al het één en ander...
  Vind ik leuk
  THOR4ever +2079
  zaterdag 17 februari 2018 om 18:15
  Woorden van een technisch directeur die er in slaagt uit de wind te blijven terwijl de AD mag vertrekken o.m. omwille van de ‘mislukte’ wintermercato. Geen woorden maar daden was het motto vroeger. Zouden ze beter nog eens in de bestuurskamer hangen. Als Genk PO1 nog haalt, dan is dat een half mirakel. Vele abonnementhouders zijn al vaak thuis gebleven. Betalen en toch vaak niet komen, dan moet het al redelijk hoog zitten... Spelers moeten al beginnen stunten of volgend seizoen hebben ze nog maar de helft van hun abonnementshouders.
  [Reactie gewijzigd op zaterdag 17 februari 2018 om 18:15]
  Vind ik leuk
  THOR4ever +2079
  zaterdag 17 februari 2018 om 18:16
  .
  [Reactie gewijzigd op zaterdag 17 februari 2018 om 18:17]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws