De Condé onthult tipje van Genkse transfersluier: Op alles voorbereid

De Condé onthult tipje van Genkse transfersluier: "Op alles voorbereid"

17-02-2018 16:05
3

De supporters van KRC Genk hadden in de wintertransferperiode wat versterkingen verwacht, maar het bleef bij amper twee nieuwe namen. Die kwamen er uiteindelijk ook pas laat aan. Dat zit Dimitri De Condé toch dwars.

"De nieuwkomers hadden er moeten staan tijdens de winterstage, maar je hebt de markt niet in de hand. Ik ben wel blij dat ze meteen renderen. Seck kopt ons naar de bekerfinale en Ndongala bezorgt ons drie punten in Moeskroen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Zoals de laatste jaren wel vaker gebeurt, zullen er ook sterkhouders vertrekken. Onder andere Sander Berge en Omar Colley worden genoemd op mogelijke vertrekkers. De Condé denkt echter niet dat de fans van Genk moeten vrezen voor een nieuw overgangsseizoen.

"We moeten op alles voorbereid zijn, maar ik heb niet het gevoel dat we als een kaartenhuisje in mekaar zullen zakken als er één of twee spelers vertrekken. Wie weet kunnen we met een sterk seizoenseinde nog een paar jongens overtuigen langer te blijven", besluit hij.