'Leko is één van de redenen waarom ik voor Club Brugge gekozen heb'

  'Leko is één van de redenen waarom ik voor Club Brugge gekozen heb'

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 11:33za 17-02-2018 om 11:33

  Club Brugge haalde met Alexander Scholz een bekende naam in huis. De Deen kwam verrassend over van Standard, waar hij niet langer zeker was van een basisplek. Dat Scholz uiteindelijk voor Club koos, heeft veel met Ivan Leko te maken.

  Leko kent de verdediger maar al te goed. Hij speelde namelijk nog met hem samen bij Lokeren. "Hij is één van de redenen waarom ik hier ben. Al is hij als trainer wel totaal anders", zegt Scholz in Het Nieuwsblad.

  "En dat bedoel ik goed. Nu heeft hij autoriteit en behoudt hij wat meer afstand, als speler toonde hij autoriteit in zijn voetbal, maar was hij wel geliefd en grappig in de kleedkamer. Je ziet dat hij nu aan het begin van een nieuwe carrière staat en dat hij de groep op zijn manier probeert te pushen", zegt hij.

  Crazy voetbal
  Voor velen was de transfer een verrassing. Niet voor Scholz. "Voetbal is een beetje crazy, maar voor mij was deze transfer logisch. Toen mijn situatie duidelijk was, heb ik individueel maanden gewerkt om klaar te zijn voor deze stap."

  "Toen ik van Lokeren naar Standard ging, was ik een hype. Mensen noemden me de allerbeste, terwijl ik dat eigenlijk niet was. Misschien dat ik daarom nu ook slechter afgeschilderd word dan ik eigenlijk ben", vertelt hij

  Plaats een reactie

  Boerken +7043
  zaterdag 17 februari 2018 om 12:19
  Daarna de club dan het publiek en een beetje voor het geld.
  Vind ik leuk
  zaterdag 17 februari 2018 om 13:26
  Verstandige uitleg.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws