Voetbal Inside bijt van zich af na Bo Van Spilbeeck-incident: Vind ik zo raar

Voetbal Inside bijt van zich af na Bo Van Spilbeeck-incident: "Vind ik zo raar"

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 12:30ma 12-02-2018 om 12:30

Wilfred Genee heeft voor het eerst gereageerd op de commotie die anderhalve week geleden ontstond rond Voetbal Inside. Hij wil nog niet stoppen.

Voetbal Inside maakte veel los toen Johan Derksen en René van der Gijp journalist Bo van Spilbeeck op de hak namen. "Heel vaak - en dat stoort me dan een klein beetje - hebben mensen het programma niet gezien, hebben ze het van horen zeggen dat iets niet kan, gaan ze er niet naar kijken wat het precies is, maar hebben ze er wel een mening over. Terwijl ze niet eens weten waar het over ging. Dat vind ik zo raar", aldus Genee tegen Metro.

"Ik verbaas me er het meest over dat zelfs mensen uit de politiek zich ermee gaan bemoeien. Volgens mij is politiek visie, beleid voeren en naar voren kijken en niet ad hoc ergens op reageren", vervolgt Genee, die nog niet wil stoppen als presentator van Voetbal Inside. "Ik zou het aan de ene kant nog wel een aantal jaren kunnen, aan de andere kant denk ik ook weleens van: misschien is het tijd om iets serieus te gaan doen." Lachend: "Ik zit toch gewoon weer met een man met een pruik aan tafel, dus dat is wel apart."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws