UPDATE: 'Anderlecht moet lachwekkende som op Dendoncker weigeren'

UPDATE: 'Anderlecht moet lachwekkende som op Dendoncker weigeren'

31-01-2018 14:37
4

Het is vandaag D-day voor Leander Dendoncker. Geraakt hij woensdag niet weg bij Anderlecht, dan zit hij tot de zomer vast in Brussel. De middenvelder moet nu hopen dat een Engelse club zijn woord houdt.

Volgens Het Laatste Nieuws beloofden liefst drie clubs uit de Premier League aan Anderlecht dat ze deze winter een bod gingen doen op Dendoncker. Het gaat om Everton, West Ham en Watford. Tot nu toe deden de clubs evenwel nog concreet bod op de Rode Duivel.

Momenteel moet Dendoncker vooral nog hopen op Watford. Volgens de krant had Anderlecht de laatste dag nauwe contacten met de eigenaar van Watford, Giampaolo Pozzo. Dat is niet zo heel vreemd. Er was immers de transfer van Dodi Lukebakio via Sporting Charleroi naar Watford.

Pozzo zou aangegeven hebben dat hij Dendoncker wil aantrekken. Hij kan zich alleen niet vinden in de vraagprijs van Anderlecht. Die zou momenteel nog liggen rond de twintig miljoen euro.

Update 13.21 uur: Dendoncker mag zijn Engelse droom deze winter stilaan opbergen. West Ham probeerde de middenvelder op de valreep nog naar Engeland te halen, maar Anderlecht weigerde het bod. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het is niet bekend hoeveel de Engelse club wilde betalen. Anderlecht vraagt een som van rond de twintig miljoen euro.

Update 14.37 uur:
Ondertussen weten we ook meer details over het bod van West Ham. Het zou gaan om een bedrag van 11,5 miljoen euro. De Brusselaars vragen echter twintig miljoen euro. Ook in Engeland vinden ze het bod van West Ham 'lachwekkend'. Nieuwe gesprekken worden niet uitgesloten.

Lees ook'Lijst mogelijke vertrekkers bij Anderlecht wordt nog wat langer'