Nieuw goudhaantje staat op bij Gent: Mogen veel van hem verwachten

Nieuw goudhaantje staat op bij Gent: "Mogen veel van hem verwachten"

22-01-2018 08:22
2

De Buffalo's zijn met winst begonnen aan 2018. Het raakte met moeite voorbij Sporting Lokeren. Er was toch één lichtpuntje bij Gent: Giorgi Chakvetadze. Het achttienjarige talent wist te overtuigen.

De aanvallende middenvelder viel in en kon meteen overtuigen. "We gaan nog mooie dingen van hem zien", reageerde Yves Vanderhaeghe tevreden na de wedstrijd tegenover Het Nieuwsblad.

Chakvetadze werd afgelopen zomer al aangetrokken, maar kon zich nog niet helemaal doorzetten. Daar lijkt zo stilaan verandering in te gaan komen. "Hij is hier toegekomen na twee jaar veel gespeeld te hebben en had een tijdje last aan de buikspieren. Soms vergeet hij wel eens mee te verdedigen, maar zijn talent staat buiten kijf. Zijn prestatie tegen Lokeren was heel goed", aldus Vanderhaeghe.

De jonge middenvelder staat al op het lijstje van verschillende grote clubs. Voor hij naar Gent trok, waren ook Bayern München, Bournemouth en Tottenham geïnteresseerd in zijn diensten. Daar zal nu geen verandering in gekomen zijn.