'Trebel speelt zich nadrukkelijk in de kijker van twee Franse topploegen'

'Trebel speelt zich nadrukkelijk in de kijker van twee Franse topploegen'

21-01-2018 11:08
8

Het is op transfergebied redelijk rustig bij Anderlecht, maar in de laatste tien dagen van de mercato kan er nog veel gebeuren. Zo moet manager Herman Van Holsbeeck rekening houden met een laat bod op Adrien Trebel.

Het Franse L'Equipe schrijft dat Trebel met veel interesse wordt gevolgd door zowel Olympique Marseille als Olympique Nice. De nummers twee en acht uit de Ligue 1 zijn volgens de krant tijdens hun zoektocht naar een middenvelder uitgekomen bij Trebel. Beide clubs zien in de Anderlecht-sterkhouder een ideale vervanger bij een eventueel vertrek van een eigen smaakmaker.

Zo staat bij Marseille Morgan Sanson in de belangstelling van het Spaanse Sevilla. Nice moet dan weer vrezen voor een vertrek van Jean-Michaël Seri, voor wie een toptransfer naar de Premier League lonkt. Mocht één van de twee voor 1 februari nog de koffers pakken, dan kan Van Holsbeeck volgens L'Equipe een bod verwachten. Trebel ligt tot en met 2021 vast in het Astridpark, waardoor Anderlecht de hoofdprijs kan vragen. Er wordt bij het Franse medium gedacht aan een aanbieding van richting de tien miljoen euro.