OFFICIEEL: Ook tweede ex-speler van Club Brugge kapt ermee

OFFICIEEL: Ook tweede ex-speler van Club Brugge kapt ermee

18-01-2018 20:15
4

Eerder brachten we al het bericht dat Jeroen Simaeys zijn voetbalschoenen opbergt. De amper 32-jarige middenvelder zag het niet meer zitten om een nieuwe club te zoeken. In de Waalse pers kondigt Mohamed Dahmane ook aan dat hij stopt.

De Fransman van Algerijnse origine heeft wel meteen een nieuwe job: hij wordt algemeen manager van La Louvière Centre, de club waar hij tot voor kort nog speler was. De aanvaller is ondertussen dan ook al 35 jaar. 

Op de officiële website kondigt La Louvière, een club uit Tweede Amateurklasse, aan dat Dahmane van job verandert. "Momo zal zich bezighouden met het sportieve luik van de eerste ploeg, en dus met de transfers. Hij moet ook nieuwe partners vinden en zich bezighouden met de communicatie." 

Dahmane heeft er een behoorlijk woelige carrière opzitten. Na een succesvolle periode bij Bergen tekende hij in 2007 bij Genk, waar hij al snel naar de B-kern moest. Hij verbrak eenzijdig zijn contract om terug bij Bergen te gaan spelen. Later was hij ook nog anderhalf seizoen actief bij Club Brugge. Hij speelde ook nog korte periodes in Frankrijk, Turkije en zijn tweede thuisland Algerije.